Wij zoeken nieuwe collega’s. bekijk hier alle vacatures

Zakelijke dienstverlening

Een op maat gemaakt financieel plan waarin we binnen een aantal weken de complete financiële structuur hebben geautomatiseerd is succesvol doorgevoerd.

Financiële Harmonie: Een Proactieve Samenwerking met BARTELS

Als startende onderneming met een passie voor high-end lifestyle producten stonden we in het begin voor de uitdaging om onze groeiende handelsonderneming te structureren en meer inzicht te krijgen in onze financiën. Gelukkig kwamen we in contact met BARTELS financiële partners, de partner die onze reis naar succes heeft versterkt.

Wij hebben vanaf het begin gestreefd naar het aanbieden van exclusieve en hoogwaardige lifestyle producten. Naarmate onze onderneming groeide, begonnen we echter te beseffen dat onze financiële structuur niet gelijke tred hield met onze ambitieuze doelen.

In BARTELS vonden we niet alleen een financiële partner, maar ook een waardevolle bondgenoot die ons begreep en ons hielp om de nodige structuur en inzicht te verkrijgen. Ze brachten deskundig advies, analyseerden onze financiële processen en werkten samen met ons om efficiëntie te vergroten.

Door BARTELS hebben we nu een helder beeld van onze financiële situatie, wat ons in staat heeft gesteld betere strategische beslissingen te nemen. We kregen niet alleen inzicht in onze winstgevendheid, maar ook in mogelijkheden voor groei en optimalisatie.

De resultaten zijn verbluffend. Onze handelsonderneming in high-end lifestyle producten bloeit nu meer dan ooit tevoren. We hebben nieuwe markten betreden, ons assortiment uitgebreid en onze klantenkring vergroot.

Samen met het team van BARTELS hebben we niet alleen onze financiële doelen bereikt, maar hebben we ook een sterke basis gelegd voor duurzame groei. Als startende onderneming zijn we dankbaar voor de samenwerking en kijken we vol vertrouwen naar de toekomst.

Succesverhalen

Neem contact op met Ruud van Dijk

Bij BARTELS vertellen we je graag meer over hoe we te werk gaan en op welke manier we waarde kunnen toevoegen aan jouw organisatie. Maak nu een afspraak of laat je gegevens achter, zodat we spoedig contact met je kunnen opnemen. Het verplicht je tot niets, het is volledig vrijblijvend.