Wij zoeken nieuwe collega’s. bekijk hier alle vacatures

Jouw betrouwbare partner in financiële dienstverlening

Samen bouwen we aan een solide basis voor jouw bedrijf.

Het verhaal achter BARTELS

In 1965 begon meneer J. Bartels, terwijl hij nog in loondienst was bij Assurantiebedrijf Rennen in Hoogerheide, met het verzorgen van administraties en belastingaangiftes.

Door een snelgroeiend aantal klanten besloot hij al snel zijn loondienstverband te beëindigen en zich volledig toe te leggen op zijn eigen boekhoudkantoor.

Hoewel het kantoor aanvankelijk gevestigd was bij Assurantiebedrijf Rennen, werd het in 1975 verplaatst naar de Lorentzstraat. Om dichter bij het centrum van Hoogerheide te zijn, kocht hij in 1978 de panden Raadhuisstraat 126 en 128. Hier werd een nieuw woonhuis met kantoorruimte en bovenwoning gebouwd.

Vanwege gezondheidsredenen droeg meneer Bartels in 1990 zijn kantoor over aan enkele van zijn medewerkers, waar op dat moment al 8 personen werkzaam waren. Zo kon de dienstverlening aan klanten worden voortgezet.

In 2003 werd Dre van Gastel de enige eigenaar van het administratiekantoor, dat destijds nog gevestigd was op Raadhuisstraat 126. Omdat dit pand werd gehuurd en het naastgelegen kantoorpand Raadhuisstraat 124 te koop kwam, werd dit pand in 2009 aangekocht. Het kantoor verhuisde vervolgens op 1 januari 2010.

In december 2018 raakte de eigenaar in gesprek met partners van DGD financiële partners in Roosendaal. Na diverse gesprekken in 2019 en samenwerkingen in 2020 is besloten dat DGD financiële partners Administratiekantoor Bartels overneemt, en dat het kantoor in Hoogerheide vanaf 1 januari 2022 verder gaat onder de naam Bartels financiële partners.

Mensen achter BARTELS

Bij BARTELS zetten we ons in voor het vinden van optimale oplossingen voor de uitdagingen waarmee jij wordt geconfronteerd. Ons benaderen van deze vraagstukken omvat een gestructureerd proces bestaande uit vier stappen. We zijn enthousiast om je te begeleiden door elke fase, met als ultiem doel het bereiken van tevredenheid bij alle belanghebbenden binnen jouw organisatie. Heb je interesse om lid te worden van ons team? Bekijk onze vacatures!

Financieel medewerker Melanie van Osta
Financieel medewerker Nicole van Gastel
Relatiebeheerder Silvia Timmermans
Vennoot Jeroen Rockx
Fiscalist Jan Gommers
Financieel medewerker Brian Matthijssen
Financieel medewerker Jeannette Snepvangers
Relatiebeheerder Rene van Gastel
Loonadministratrice Karin van Stel
Financieel medewerker Hennie Breddels-Tomas
Belastingadviseur Bram Vos
Vennoot Ruud van Dijk
Financieel medewerker / Secretaresse Hetty Spierings
Relatiebeheerder Karin van der Krabben
Vennoot Mike Bodelier
Financieel medewerker Bjorn van Dijk
Financieel medewerker / Secretaresse Linda Meeus

Kernwaardes

01Betrouwbaarheid

Bij BARTELS hechten we grote waarde aan betrouwbaarheid. We streven ernaar om een betrouwbare partner te zijn voor onze opdrachtgevers, waar ze op kunnen vertrouwen voor nauwkeurige financiële dienstverlening en eerlijk advies.

02Advies op maat

Onze expertise is de basis van ons succes. Met meer dan 40 jaar ervaring en een team van deskundige professionals bieden we hoogwaardige financiële diensten en advies. We blijven onszelf ontwikkelen en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, om altijd de beste oplossingen te kunnen bieden.

03Persoonlijk

We kennen onze opdrachtgevers en streven ernaar om een diepgaand inzicht te krijgen in hun behoeften en doelen. Door persoonlijke aandacht en betrokkenheid bouwen we langdurige relaties op en leveren we maatwerkoplossingen die aansluiten bij hun specifieke situatie.

Sluit je aan bij ons team van financiële experts

Maak het verschil bij BARTELS. Ontdek onze vacatures en bouw aan een succesvolle toekomst. Samen transformeren we de financiële wereld. Gedreven professionals gezocht die streven naar uitmuntendheid. Sluit je aan bij ons team en maak impact.

Zakelijke dienstverlening
Financiële Harmonie: Een Proactieve Samenwerking met BARTELS

Een op maat gemaakt financieel plan waarin we binnen een aantal weken de complete financiële structuur hebben geautomatiseerd is succesvol doorgevoerd.

Lees meer over dit succesverhaal