Wij zoeken nieuwe collega’s. bekijk hier alle vacatures

Kredietaanvragen & prognoses

Met onze uitgebreide financiële en zakelijke expertise in verschillende sectoren van het midden- en kleinbedrijf, staan wij klaar om u te begeleiden bij het opstellen van een kredietaanvraag en/of prognose voor uw onderneming.

Ervaren begeleiding

U bent ongetwijfeld bekend met uw eigen branche. Desondanks kan het vertalen van branchegegevens naar een prognose een uitdaging zijn. Wij staan klaar om u hierbij te ondersteunen.

Bedrijfsfinanciering is van vitaal belang. Dit stappenplan begeleidt u bij financieringsaanvragen, beginnend bij de analyse van uw behoeften tot aan de keuze van financiering. Ontdek hoe een doordachte aanpak uw financiële doelen ondersteunt.

Behoefteanalyse

1.

Onderzoek de financiële vereisten van het bedrijf en preciseer het benodigde bedrag en het doel van de financiering.

Voorbereiding

2.

Verzamel en structureer alle essentiële financiële documenten, waaronder balansen, winst- en verliesrekeningen, en zakelijke plannen.

Keuze Juiste Financiering

3.

Selecteer het meest passende financieringsmiddel, zoals leningen, investeerders, subsidies, of crowdfunding, op basis van de specifieke behoeften en doelstellingen van de onderneming.

Aanvraag Indienen

4.

De aanvraag voor de financiering stellen we samen op en dienen we in bij de gekozen door u gekozen financiële instelling en/of investeerders.

Overleg

5.

Samen het overleg met de financierder voeren en tot een kwalitatieve goedkeuring komen.

Toezicht en Opvolging

6.

Na goedkeuring het opvolgen van de uitboeking en verwerking van deze financiering. Achteraf een (korte) evaluatie van het proces.

Zakelijke dienstverlening
Financiële Harmonie: Een Proactieve Samenwerking met BARTELS

Een op maat gemaakt financieel plan waarin we binnen een aantal weken de complete financiële structuur hebben geautomatiseerd is succesvol doorgevoerd.

Lees meer over dit succesverhaal

Onze professionals ontmoeten? Neem eens contact op met Mike Bodelier