Wij zoeken nieuwe collega’s. bekijk hier alle vacatures

Professioneel advies voor een succesvolle bedrijfsopvolging?

Ontdek hoe ons boekhoudkantoor je kan helpen bij het realiseren van een soepele overgang met optimale belastingefficiëntie. Wil je weten hoe jouw bedrijf kan profiteren van onze eigentijdse aanpak?

Uw bedrijf overdragen?

Bij DGD financiële partners bieden wij eigentijdse en resultaatgerichte advisering op het gebied van bedrijfsopvolging. Onze expertise stelt bedrijven in staat om soepele, fiscaal-efficiënte overgangen te realiseren. Met aandacht voor strategische planning en belastingoptimalisatie, begeleiden wij ondernemers naar succesvolle overdrachten en continuïteit. Ontdek hoe onze moderne aanpak jouw bedrijf kan ondersteunen in het realiseren van een naadloze overgang en een solide toekomst.

01

Inventarisatie en Evaluatie

Bij ons financieel advieskantoor begint het bedrijfsopvolgingsproces met een grondige inventarisatie en evaluatie. We analyseren zorgvuldig de huidige situatie, de bedrijfsdoelen en betrokken partijen. Hiermee leggen we een sterke basis voor een succesvolle bedrijfsopvolging.

02

Strategische Planning

Onze strategische bedrijfsopvolgingsplanning wordt op maat gemaakt, met aandacht voor mogelijke opvolgers, financiële implicaties en belastingoptimalisatie. Hierbij streven we naar een naadloze overgang en fiscale efficiëntie.

03

Implementatie en Overdracht

Wij begeleiden de praktische implementatie en overdracht van het bedrijf, inclusief de vereiste juridische en financiële documentatie. Ons doel is om een vlotte overgang te garanderen en fiscale gevolgen te minimaliseren.

04

Nazorg en Evaluatie

Na de overdracht bieden wij uitgebreide nazorg om te waarborgen dat de nieuwe bedrijfsleiding succesvol is. Wij evalueren voortdurend de impact van de bedrijfsopvolging en verstrekken advies over financiële optimalisatie en groeikansen. Jouw bedrijf is in goede handen bij ons financieel advieskantoor.

Ben je op zoek naar meer informatie of een andere dienst?

Neem gerust contact op met ons en wij vertellen graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Jaarrekening

Een helder inzicht in jouw financiële situatie is essentieel voor het nemen van strategische beslissingen.

Salarisadministratie

We ervoor dat jouw medewerkers altijd correct en tijdig betaald worden. Zo kun jij je concentreren op andere belangrijke zaken.