Wij zoeken nieuwe collega’s. bekijk hier alle vacatures

Aangiften inkomstenbelasting

We begrijpen dat de inkomstenbelastingaangifte een grote invloed kan hebben op uw financiën. Daarom nemen wij graag de verantwoordelijkheid voor het beheer van uw fiscale verplichtingen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw kernactiviteiten. Ontdek hoe onze diensten u kunnen ontlasten en uw fiscale positie kunnen optimaliseren.

Uw Weg naar Fiscale Efficiëntie

Op zoek naar deskundig fiscaal advies met betrekking tot uw inkomstenbelasting? Onze ervaren specialisten staan klaar om u te ondersteunen bij complexe fiscale kwesties. We begrijpen hoe inkomstenbelasting van invloed kan zijn op uw financiën en persoonlijke en bedrijfsgroei. U moet zich volledig kunnen richten op uw kernactiviteiten. Ontdek vandaag nog hoe onze diensten uw fiscale situatie kunnen optimaliseren en uw gemoedsrust kunnen vergroten. Neem contact met ons op voor een zorgeloze belastingervaring.

Bij ons BARTELS streven we naar een eigentijdse aanpak waarbij technologie, efficiëntie en persoonlijke service hand in hand gaan om uw inkomstenbelastingaangifte op een geoptimaliseerde en nauwkeurige manier te verzorgen.

 

 

 

Intake en Analyse

1.

Bij de start van ons proces nodigen we u uit voor een gestroomlijnde intake. We verzamelen alle benodigde informatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne digitale tools. Deze eerste stap stelt ons in staat om een volledig beeld te krijgen van uw financiële situatie.

Optimalisatie

2.

Na de analyse bereiden wij de aangifte voor u voor in moderne fiscale software. Ons doel is niet alleen om uw aangifte correct op te stellen, maar ook om kansen te benutten voor fiscale optimalisatie.

Persoonlijk gesprek

3.

Na de het opstellen van de aangifte kan optioneel een persoonlijk consult volgen. Hierin lichten we de bevindingen toe, bespreken we mogelijke optimalisaties en beantwoorden we eventuele vragen die u heeft.

Indienen en Monitoring

4.

Zodra alles naar tevredenheid is besproken, dienen we uw aangifte inkomstenbelasting in. Maar daar stopt het niet. We voeren continue monitoring uit, zodat we snel kunnen inspelen op veranderingen in wetgeving en uw financiële positie. Dit waarborgt niet alleen naleving, maar maximaliseert ook uw fiscale voordelen.

Zakelijke dienstverlening
Financiële Harmonie: Een Proactieve Samenwerking met BARTELS

Een op maat gemaakt financieel plan waarin we binnen een aantal weken de complete financiële structuur hebben geautomatiseerd is succesvol doorgevoerd.

Lees meer over dit succesverhaal

Wil je eens sparren over jouw aangifte of ben je net begonnen? Vraag dan naar Bram Vos