Wij zoeken nieuwe collega’s. bekijk hier alle vacatures

Loon- en salarisadministratie

Geef met vertrouwen uw loon- en salarisadministratie aan ons uit handen. Wij nemen de volledige administratieve last op ons, inclusief de aan- en afmeldingen bij brancheorganisaties en het opstellen van cruciale overeenkomsten, zoals arbeidsovereenkomsten.

Tot achter de komma!

Ons deskundige team heeft alle kennis in huis om uw loon- en salarisadministratie nauwkeurig te behandelen. Voor specifieke vraagstukken, zoals ontslagprocedures of geschillen, vertrouwen we op een netwerk van specialisten om u te ondersteunen.

Waarom kiezen voor ons? Onze dienstverlening is efficiënt, flexibel en afgestemd op uw behoeften. Met onze moderne aanpak zorgen we voor een probleemloze loon- en salarisadministratie, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijf laten groeien. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Nauwkeurige loonverwerking is cruciaal voor bedrijven en haar medewerkers. Ontdek hoe een doordachte aanpak tot de juiste loonstrook leidt!

Gegevensverzameling

1.

We starten met een individueel gesprek om een duidelijk beeld te krijgen van uw unieke behoeften op het gebied van salarisadministratie. Hierdoor kunnen we de vereiste informatie verzamelen en begrijpen hoe we uw werknemers optimaal kunnen ondersteunen.

Nauwkeurige Verwerking

2.

Ons betrokken team maakt gebruik van geavanceerde software om uw salarisadministratie uiterst nauwkeurig te verwerken. We garanderen dat elke fase van de berekening klopt, van bruto tot netto, inclusief belastingen en eventuele inhoudingen.

Wettelijke Naleving

3.

Wij ontnemen u de complexiteit van wettelijke naleving. Ons team volgt nauwgezet alle toepasselijke regelgeving en zorgt ervoor dat uw organisatie voldoet aan belastingverplichtingen en arbeidswetgeving.

Transparante Rapportage

4.

U krijgt heldere en gestructureerde rapporten die u en uw werknemers een volledig inzicht geven in de salarisadministratie. Deze rapporten vergemakkelijken de communicatie met uw medewerkers en zijn bruikbaar voor uw financiële planning.

Advisering

5. (optioneel)

Indien gewenst verstrekken wij advies om uw financiële situatie te optimaliseren. Hierbij richten we ons op het identificeren van fiscale voordelen en kostenbesparingen, met als doel de groei van uw bedrijf te bevorderen.

Doorlopende Ondersteuning

6. (optioneel)

Wij zijn altijd beschikbaar om u te assisteren bij vragen, wijzigingen of updates met betrekking tot uw salarisadministratie. U kunt vertrouwen op onze voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw administratie soepel verloopt.

Zakelijke dienstverlening
Financiële Harmonie: Een Proactieve Samenwerking met BARTELS

Een op maat gemaakt financieel plan waarin we binnen een aantal weken de complete financiële structuur hebben geautomatiseerd is succesvol doorgevoerd.

Lees meer over dit succesverhaal

Geen kaas gegeten van loonadministratie? Neem eens contact op met Jeroen Rockx