Wij zoeken nieuwe collega’s. bekijk hier alle vacatures

Onze aandacht voor geautomatiseerde financiële dienstverlening

Bij BARTELS financiële partners kijken we vooruit in de wereld van financiële dienstverlening en zetten we sterk in op automatisering. We beseffen dat in de razendsnel evoluerende zakelijke wereld van vandaag, efficiëntie en snelheid absoluut essentieel zijn.

Ons kantoor heeft geïnvesteerd in robotisering, automatisering en andere digitale oplossingen om onze klanten te ondersteunen bij het efficiënt voeren van de boekhouding. Van geautomatiseerde administratie tot e-facturatie en online dashboarding, we bieden de modernste tools die met financiële inzichten uw onderneming naar een hoger niveau tillen.

Met onze eigentijdse aanpak kunnen klanten niet alleen kostbare tijd besparen, maar ook nauwkeurigere en real-time inzichten verkrijgen in hun financiële situatie. Dit stelt hen in staat om weloverwogen beslissingen te nemen en hun bedrijf op een efficiënte manier te laten groeien.

Bij BARTELS realiseren we ons dat technologische vooruitgang de sleutel is tot succes in de huidige zakelijke arena. Daarom blijven we voortdurend innoveren en investeren in automatisering om onze klanten te ondersteunen bij het floreren in een digitale economie. Kies voor ons, en samen zetten we de stap naar een slimmere, meer geautomatiseerde financiële toekomst.

Nieuwsgierig geworden? Bel eens met

Relatiebeheerder Karin van der Krabben
Vennoot Mike Bodelier
Vennoot Jeroen Rockx
Financieel medewerker Brian Matthijssen
Financieel medewerker / Secretaresse Hetty Spierings
Relatiebeheerder Silvia Timmermans
Financieel medewerker Bjorn van Dijk
Financieel medewerker Anja van der Velden
Relatiebeheerder Rene van Gastel
Financieel medewerker / Secretaresse Linda Meeus
Vennoot Ruud van Dijk
Financieel medewerker Melanie van Osta